Believe us, you are a belieber

Alla inlägg den 13 juli 2012

Av moa and wilma! bieber - 13 juli 2012 17:22

bieber sla paparazzi gomez misshandel 23 Justin anklagas ha slagit en paparazzi

För ett par dagar sedan ville en paparazzi ta en bild på Justin och hans flickvän Selena Gomez utanför shoppingcentret Calabasas Commons i Kalifornien. Det gillade de tydligen inte och Justin ska enligt fotografen ha tagit till knytnävarna.

Enligt källor ska paparazzin ha blockerat Justins bil när han skulle köra iväg. Justin csa åt honom att flytta på sig flera gånger, men fotografen lyssnade inte. En arg Bieber gick då ur bilen och började argumentera. Nu började Justin bli riktigt arg, men Selena försökte lugna ner honom. Exakt vad som hände vet man inte, men enligt fotografen slog Justin honom i ansiktet och på bröstet. När polis och ambulans kom hade Justin och Selena redan åkt iväg.

En advokat som passerade gick fram till paparazzin och rådde honom att ringa polis och ambulans och på så sätt kunna tjäna pengar.

Och som vanligt, hur mycket som är sant vet vi ju inte. Men man kan verkligen se på Justins ögon att han var arg.


KÄLLA


Vi som driver denna blogg tycker inte att det här låter som om Justin har gjort något sånt.

Han är ju trotsallt ingen sån kille.. vad tycker ni?

Av moa and wilma! bieber - 13 juli 2012 17:14

justin bieber fortkorning 07 Lyssna på Justins telefonsamtal till 911
Bieber stoppades ju av polisen förra veckan. Justin ringde ju 911, liksom flera andra vittnen. Nu har samtalet släppts och allmänheten kan lyssna till det.

Justin berättar att han har typ 5 bilar som förföljer honom. Sedan meddelar han var han befinner sig. Han säger att bilarna kör vårdslöst varpå damen i luren undrar om problemet är att bilarna följer honom eller att de kör vårdslöst. Då svarar han att han är 100% säker på att de följer efter honom. Sedan frågar hon efter namnet. Då svarar han “Justin”. Man kan höra att hon skriver på ett tangentbord. Strax efter ber hon om efternamnet, men då svarar han “uhm Johnson”. Sedan undrar hon vilken bil han sitter i, Justin svarar sanningsenligt “Fisker”. “En vad” säger kvinnan. “Fisker, F-I-S-K-E-R”, bokstaverar Justin. “Vilken slags bil är det” undrar kvinnan. “Det är en.. uhm.. Fisker” svarar Justin jättegulligt. Då skrattar hon till.

Nu börjar Justin öppna sig lite mer: “Det gick till så här… Jag körde fort för att bli av med de här människorna. Då blev jag stoppad av polisen som sa att om de fortsatte följa mig skulle jag ringa igen.”

Justin fortsätter: “Det var de som körde vårdslöst och nu är jag den som… Du vet.. Jag försöker bara att inte ha dem efter mig. “Absolut” svarar kvinnan som kopplar honom till trafikpolisen.

Justin börjar förklara att han blir förföljd och att de kör på ett farligt sätt. Sedan säger han att poliserna som stoppade honom inte var så trevliga och hjälpsamma. De tog inte undan Justin på typ en parkeringsplats utan pratade direkt på sidan av vägen och lät alla paparazzis samlas runt bilen. Poliserna sa också att Justin får göra avkall rättigheterna till sitt privatliv när han är en kändis.


KÄLLA

Av moa and wilma! bieber - 13 juli 2012 10:39

Låten är en av dom låtar som finns på det nya albumet Believe.

Den ligger faktist som nr 1 på skivan.

Av moa and wilma! bieber - 13 juli 2012 10:35

                                                  
            Låtar:

1. All around the world ft. Ludacris

2. Boyfriend

3. As long as you love me ft. Big sean

4. Take you

5. Right here ft. Drake

6. Catching feelings

7. fall

8. Die in your arms

9. Thought of you

10. Beuty and a beat ft. Nicki Minaj

11. One love

12. Be alright

13. Belive

14. Out of time girl

15. She dont like the lights

16. maria


Av moa and wilma! bieber - 13 juli 2012 10:30

           

            

Justin har köpt en egendom. Enligt La Times betalda Justin 6.500.00 dollar för 10.000 kvadratmeter mark i Calabasas. Enligt La fastigheten sägs det att han har sju sovrum, åtta badrum, en biograf, vinkällare och swimingpool!


KÄLLA

Tidigare månad - Senare månad

JUSTIN VEM?

Presentation


Justin Drew Bieber heter den 18 åriga grabben som är en flickidol i många tjejers hjärtan. Han hittades på hemsidan youtube.com och blev sedan en stor popidol! Han föddes i Canada och bor nu i ett hus i USA.
Läs,lyssna och titta, HOPE YOU LIKE IT

Har du några frågor om Justin Bieber?

3 besvarade frågor

Veckans Bild

  

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards